Familjen

.
Familjen Bergström består av mig, Åsa, min man Niklas och vår dotter Maja. Samt våra tre fyrbenta.

.

Jag är född på tidigt 70-tal och det är jag som styr och ställer med denna sida. Till en början handlade den om mig och min hund. Numera handlar den om oss. Sedan jag var liten har jag önskat mig en egen hund. Det blev aldrig någon hund, för mycket arbete och ansvar sa mina föräldrar. Jag har innan hundlivet började haft två hästar. Hur mina föräldrar tänkte då vet jag fortfarande inte.

Från 11 års ålder red jag på ridskola i många år, min mamma återupptog sitt eget ridintresse från tiden då hon var ung. På den vägen gick det sedan. Först min lilla ponny Miss O, en Shagaya-arab, vit och vacker. Efter ett par år blev det sedan dags för häst nummer två, Molotow. Ett svenskt halvblod, ståtlig brun herre som var motsatsen till min ponny. Han var lydig, lugn och formbar. Denne herre ville min mamma gärna köra in. Det slutade sedan med att jag blev kusk och mamma groom. Det hann bli en hel del tävlande, först dressyr med min ponny. Senare körtävlingar upp till MSV klass och även dressyr.
I slutet av min hästkarriär började jag så leta efter en hundras som skulle passa mig. Jag ville ha en hund som kunde springa med på mina ridturer och alltid följa min sida. Hunden kom sedan in i mitt liv ett år efter att jag tagit bort min sista häst. Det var skönt att vara djurledig och ta dagen som den kom, men ett år fick räcka.Tillbaka till djurlivet där jag har träffat många nya vänner och bekanta och en livsstil som trots allt är rätt lik det där livet med hästar.
Livstilen har under de senaste åren utökats med man, två hundar och en dotter. Härlig omställning, så mycket att göra och så lite tid. Vi försöker ge både Maja och hundarna så mycket tid vi kan, både tillsammans och viktig egen-tid var och en. Alla tar de sin tid och vi vill även ha vår egen tid, men mycket av det vi gör och räknar till egen tid inbringar oftast både barn och hundar – det är ju vårt liv och det vi älskar.